Take Away Tønsberg

Bestill indisk take away i Tønsberg fra New Taj Mahal. Vår meny har et stort utvalg fantastiske retter for alle og enhver, både til lunsj og middag.

Leter du etter noe godt å spise til middag i kveld, og er lei av å stå bak komfyren? Hos New Taj Mahal har vi byens beste indiske kjøkken, og tilbyr en take away-meny med et stort utvalg. Velg en av klassikerne, som Tikka Masala eller Butter Chicken, eller prøv noe helt nytt.

Bestill take away 

Take away har blitt en måte veldig mange spiser middagen sin på, og med god grunn. Du får mulighet til å spise restaurantmat hjemme i din egne, komfortable sofa, foran TV-en eller på hjemmedekket bord. Du får også spist mat som er vanskelig å få til like bra hjemme – her er indisk mat et godt eksempel.

Hos oss er det enkelt å bestille og hente mat, og du kan velge fra nesten hele vår restaurantmeny. Vi tilbyr både snacks og småretter, smakfulle hovedretter og noe søtt til dessert.

Indisk mat, med forskjellige retter. Et bord med skåler med indisk mat. Fargerikt.

Et lite stykke India

Det indiske kjøkken har lenge vært elsket av det norske folk, og flere indiske retter har blitt storfavoritter og klassikere i mange norske hjem. New Taj Mahal har et stort utvalg av tradisjonelle nord-indiske retter, laget av profesjonelle indiske kokker.

Familierestaurant

New Taj Mahal ble startet i 2011 av Charan Singh, som i dag driver restauranten sammen med sin familie. Singh er opprinnelig akademiker, og gikk inn restaurantbransjen på grunn av sin lidenskap for matlaging. Blant indiske restauranter i Tønsberg, er vi de lengstvarende eierne.

Sammen med våre profesjonelle kokker fra India, jobber han kontinuerlig med å forbedre menyen og optimalisere smakene for å gi våre gjester den beste matopplevelsen som er mulig. 

En tallerken med frityrstekt løk med grønn chutney på et svart bord.

Midt i Tønsberg

Vår restaurant ligger midt i Tønsberg by, i gåavstand fra bryggen, og kollektivtransport. Vi er stolte av å ha en rekke stamkunder i og rundt byen, og generelt en veldig fornøyd kundeliste, både når det kommer til gjester og cateringkunder. 

Kontakt oss i dag!

Ta kontakt med oss neste gang du skal bestille deg noe godt til lunsj eller middag. New Taj Mahal tilbyr Tønsbergs beste indiske mat – du får alt fra nanbrød til Butter Chicken og Tikka Masala. 

I tillegg til take away og restaurantservering, tilbyr vi indisk catering til små og store arrangementer. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å sette sammen en meny som passer deg og dine gjester. 

Vi holder åpent hele uken: 

Mandag til torsdag: kl. 15:00 til 21:00

Fredag og lørdag: kl. 14:00 til 22:00

Søndag: kl. 14:00 til 21:00

Nyt et godt måltid i restauranten vår i Storgaten 30, eller ring oss på 33 31 60 00 / 98 02 92 33 for å bestille mat du kan ta med deg.