Restaurant Tønsberg

Velkommen til vår indiske restaurant i Tønsberg sentrum. Unn deg et godt måltid i hyggelige omgivelser på New Taj Mahal, og finn din favoritt i vår meny. 

Bor du i Tønsbergområdet og craver Tikka Masala, Butter Chicken eller et saftig nanbrød? New Taj Mahal ligger midt i Tønsberg sentrum og har byens beste indiske kjøkken. Kom innom og ta en titt på menyen vår, eller ring oss for å booke et bord til deg, venner og familie. Du kan også ta med maten hjem å nyte den foran TV-en. 

Vi er New Taj Mahal

Vi åpnet dørene i 2011 og har siden den gang tilbudt førsteklasses indisk mat og drikke til folk i og rundt Tønsberg by. Restauranten er sentralt plassert midt i Tønsberg, med kort avstand til både Tønsberg brygge, shoppinggaten og kollektivtrafikk. 

Indisk curry i to skåler. To skåler med ris, på et brett.

Familiebedrift

New Taj Mahal ble startet av Charan Singh, en akademiker med lidenskap for mat – spesielt for det indiske kjøkken. Restauranten drives av Charan selv og hans familie. Sammen med profesjonelle, indiske kokker jobber han kontinuerlig for å utvikle og forbedre menyen, slik at du som kunde skal få den beste matopplevelsen som mulig. 

Book et bord hos oss!

Ser du etter et hyggelig sted å spise lunsj eller middag? New Taj Mahal serverer deg og dine god mat i hyggelige omgivelser. Nyt et stort utvalg av nye og kjente indiske retter. 

Det nord-indiske kjøkken

Det nord-indiske kjøkken er et av verdens mest populære kjøkken, og når du tenker på indisk mat, er det de tradisjonelle nord-indiske rettene vi vanligvis sikter til. Maten er kjent for retter med mye og sterk smak, men du kan selv bestemme hvor sterk du ønsker den ved å krydre mer eller mindre. 

I indisk matlaging finner du mye karriretter og brød, og de fleste indiske restaurantene vi i Vesten er vant til å spise, er fra den nordlige delen av landet. 

Mange spennende smaker

Garam masala er den dominerende krydderblandingen, og melkeprodukter som melk, fløte, cottage cheese og yoghurt går ofte igjen i flere av rettene. Det er også vanlig å bruke nøtter og tørket frukt. 

Andre vanlige ingredienser i nord-indiske retter er chili og safran, som ofte resulterer i retter som er både sterke og smakfulle. For dem som ikke liker det for sterkt, er det også mulig å lage mildere versjoner av rettene – dette spør vi deg om når du bestiller mat hos oss. 

Indisk mat, med forskjellige retter. Et bord med skåler med indisk mat. Fargerikt.

Vegetarvennlig

Nord-indisk mat er også kjent for å være svært vegetarvennlig. På grunn av klimaet, er det meste av fersk frukt og grønnsaker tilgjengelig året rundt, noe som har gjort at vegetarretter har blitt en stor del av dette kjøkkenet. 

Hvis du er en av dem som prøver å spise mindre kjøtt, eller er vegetarianer, så er indisk mat et godt og spennende alternativ. 

Kjente nord-indiske retter

De aller fleste av de indiske rettene vi spiser i Norge og resten av Europa er nord-indiske, blant annet storfavoritten nanbrød som fås i flere forskjellige varianter. Butter Chicken er også en typisk nord-indisk rett, samt Tikka Masala, Samosa og Chicken Korma. 

Et eksotisk alternativ

Norge er full av restauranter å velge mellom, og i disse dager har til og med de mindre byene et stort utvalg. Du kan spise hva du vil, fra alle verdens hjørner, om det så er biff av norsk storfe, italiensk pizza, japansk sushi eller en saftig amerikansk burger. 

Indisk er et fantastisk og eksotisk alternativ, med gode og annerledes smaker som passer for de aller fleste – og like godt på en tirsdag som på en lørdag. Om du har rundet den italienske menyen og er klar for noe nytt, er vår indiske meny perfekt for deg. 

Indisk curry i gull bolle på en gull tallerken. Gull glass i bakgrunn.

Kom innom eller ta kontakt

Hos oss i New Taj Mahal får du førsteklasses indisk mat, god service og en meny med et utvalg som passer for alle. Våre kokker er lidenskapelig opptatt av å gi våre gjester en autentisk indisk matopplevelse, og ønsker alle velkommen til å prøve ut våre tradisjonelle indiske retter.

Våre åpningstider 

Mandag til torsdag: kl. 15:00 til 21:00.

Fredag og lørdag:  kl. 14:00 til 22:00.

Søndag: kl. 14:00 til 21:00. 

Nyt et fantastisk måltid fra vårt kjøkken, enten i restauranten, som take away eller som catering på ditt neste event