Catering Tønsberg

Skal du arrangere event og leter etter catering i Tønsberg og omegn? New Taj Mahal er et spennende og eksotisk alternativ, og tilbyr mat for både store og små.

Skill deg ut

Det kan være vanskelig å finne riktig restaurant til å catere ditt event, og enda vanskeligere å finne noe som skiller din fest ut fra mengden. New Taj Mahal tilbyr tradisjonell indisk mat for store og små arrangementer. Vi har lang erfaring innen catering og hjelper deg gjerne med å finne en meny som passer deg og dine gjester. 

En tallerken med frityrstekt løk med grønn chutney på et svart bord.

Familiebedriften New Taj Mahal

New Taj Mahal er en stolt familiebedrift startet av Charan Singh, og drevet av han og hans familie siden 2011. Singh, som i utgangspunktet er akademiker, har en stor lidenskap for mat, og spesielt det indiske kjøkken. 

For å leve ut denne lidenskapen åpnet han New Taj Mahal, og jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre restaurantens meny.

Restauranten vår ligger sentralt plassert midt i sentrum, med kort gåavstand til både bryggen, handlegaten og kollektivtransport. På denne måten er det enkelt å ta turen innom oss, og slå av en prat.

Autentisk indisk mat

Hos oss jobber det profesjonelle kokker fra India som har vokst opp med indisk matlaging, og tar med seg kjærlighet og tradisjon inn i alt de gjør. Sammen med Singh arbeider de med å optimalisere smaker og levere autentiske nord-indiske retter til folk i Tønsberg og omegn.

Book indisk catering

Vi tilbyr profesjonell catering til store og små anledninger, og er vant til å levere mat til større eventer med mange gjester. Våre kunder er både bedrifter og privatpersoner, vegetarianere og kjøttetere. 

Enten du skal arrangere kick-off med jobben, eller feire en intim bursdag hjemme i stuen, kan du bestille catering fra oss, og gi gjestene dine en fantastisk indisk matopplevelse. 

Noe for alle

Våre kokker hjelper deg med å sette sammen en meny som passer for alle dine gjester. De sørger for at rettene går godt sammen samtidig som gjestene får valgmuligheter. Det skal være noe for alle, også for dem som ikke foretrekker sterk mat, har allergier eller andre preferanser. 

Indisk curry i to skåler. To skåler med ris, på et brett.

Ta kontakt

Lurer du på noe som helst om catering eller New Taj Mahal kan du gjerne ta kontakt med oss. Vi er enkle å få tak i og ønsker alltid å hjelpe deg med å få svar på dine spørsmål. Fokuset vårt ligger på at du som kunde skal ha en god opplevelse med oss, og at vi leverer mat av ypperste kvalitet.

Tilgjengelig på telefon og e-post

Skal du ha tak i oss er vi tilgjengelig på telefonnummer 33 31 60 00 og 98 02 92 33, men du kan også sende oss en forespørsel via våre nettsider og få svar på e-post.